Tag Archives: 上海夜生活LBE


first_imgZagal Loft / TangibleSave this projectSaveZagal Loft / Tangible Loft CopyAbout this officeTangibleOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousingLoftOn FacebookColombiaPublished on April 19, 2020Cite: “Zagal Loft / Tangible” [Loft Zagal / Tangible] 19 Apr 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogBathroom AccessorieshansgroheBath & Shower ThermostatsGlass3MGlass Finish – FASARA™ NaturalPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®WindowsVitrocsaSliding Window – Mosquito NetSinksBradley Corporation USASinks – Verge LVG-SeriesMetal PanelsTrimoQbiss One in Equinix Data CentreSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 4″Sports ApplicationsPunto DesignPunto Fit in Ekaterinburg Public SpaceWoodBlumer LehmannFree Form Structures for Wood ProjectsKnobsKarcher DesignDoor Knob K390 (50)TablesVitsœ621 Side TableMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Lead Architects: Zagal Loft / Tangible Projects Save this picture!© Mateo Soto+ 20Curated by Clara Ott Share CopyLoft•Colombia Design Team:Jorge M. Mira, Hanna MontegranarioCountry:ColombiaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Mateo SotoRecommended ProductsOffice FurnitureB&B ItaliaFurnishing Paul Hastings OfficesOffice FurnitureBruagRoom Acoustics Solutions – Dividers for OfficesWindowsVitrocsaMinimalist Window – SlidingWoodLunawoodThermowood FacadesText description provided by the architects. The project is located in the city of Medellín, a valley where its inhabitants are permanently interacting with the hillside, going up and down several times a day. This is why the landscape that the mountains allows us to have is deeply rooted in the local idiocincracy.Save this picture!© Mateo SotoSave this picture!Section 2Save this picture!© Mateo SotoFor the clients, it was essential that the view of the apartment, framed by large windows lengthwise, was always present and that the apartment, despite being a duplex, felt as one space. From this guideline we build the idea around continuity: continuity in spaces minimizing divisions, continuity in materials using a small selection for all finishes and visual continuity using doors and furniture in a way that materiality of the walls is not interrupted. The most important decision was to make an open room and study on the second level, since the only thing that divides social life from private life are the stairs that connect both floors. The kitchen surrounds the dining room and was arranged to frame the view eliminating any upper cabinet that could interrupt it. The kitchen and dining room are moments that are lived in parallel, for this reason the space continues without interruptions until the living room, which in turn integrates with the balcony and can become one area. The vegetation accompanies the stairs and is also located on the balconies of the first and second levels, by means of green walls that, together with the double height located above the living room, generate visual and material continuity between both floors.Save this picture!© Mateo SotoSave this picture!PlanSave this picture!© Mateo SotoSave this picture!PlanSave this picture!© Mateo SotoThe selected materials were concrete, wood, steel and vegetation, generating contrasts and harmonizing the space. To avoid the monotony, we made a mirror on each floor: on the first one, concrete on the ground and wood in the ceiling, on the second floor, wood on the floor and exposed ceiling tiles. In the room a hidden closet was designed to store the travel suitcases, its Viroc doors allow visual continuity with the concrete walls. The main bathroom has access camouflaged in a wood veneer, has two closets (one for each) separated by a dressing table. The shower was located in front of a floor-to-ceiling window, which allows you to see the peak of a nearby mountain and has enough space for two people. We addressed the problem of the division generated by having two levels designing the staircase as an object that materialized the idea of continuity, a monolithic sheet without interruptions, without visible beams that unfolds between the first and second floors and serves as a cohesive element in the project.Save this picture!© Mateo SotoSave this picture!AxoSave this picture!© Mateo SotoProject gallerySee allShow lessMaternity Waiting Village / MASS Design GroupSelected ProjectsHow Can Designers and Citizens Harness the Power of Real-time Big Data in Novel WaysArticlesProject locationAddress:Medellín, Antioquia, ColombiaLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Share Photographs 2018 Colombia “COPY” Year:  ArchDaily Photographs:  Mateo Soto Manufacturers Brands with products used in this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/937373/zagal-loft-tangible Clipboard Area:  170 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/937373/zagal-loft-tangible Clipboard Carlos D. Montoya, Juan M. Montoya Manufacturers: AutoDesk, Chaos Group, Neolith, Alum & Glass, Dassault Systèmes, Entable, Esco, Konkretus “COPY” Architects: Tangible Area Area of this architecture projectlast_img read more

Recent Comments